
Hvor kan vi sitte? – ble spørsmålet da de siste av 120 bordplasser i matsalen var tatt. I all hast måtte fire nye bord dekkes før maten kunne serveres til de 150 som møtte til rømmegrøt og pølser. Karin Rød hadde tidligere på dagen bruk fire timer på å lage rømmegrøt etter god gammel oppskrift. Tross stort frammøte ble det nok til alle.

Og enda flere kom til etterhvert og ville være med på selve basaren. Mange kom med gevinster i tillegg til de bygdelaget hadde kjøpte inn, og tilsammen ble det over 100 gevinster som skulle trekkes på de håndlagede loddårene. Se trekningslisten på basarbøkene.

I alt kom det inn 47.000 kroner på påskebasaren og bygdelaget takker alle som møtte og ikke minst de som kom med gevinster til basen.
Stranda Bygdalag, Strandanytt

Bilde: Avisen Strilen
Med sin flotte jazz-framføring, fikk Tonje Persson Farstad stor applaus og gikk til topps i årets musikkskulepris. Les mer i avisen Strilen
Strandanytt
Husk vårryddingen. Det du setter fram i dag av metall, trevirke, isolérglas, møbler, hageavfall, elektrisk og elektronisk avfall på de vanlige plassene for bossdunkene, blir hentet av NGIR i morgen, lørdag 16. april, på strekningen Ostereidet – Nesbø. Les mer på NGIR sine nettsider om henterutene og om avfallet som kan leveres. Farlig avfall hentes i ettermiddag, men ved personlig frammøte på to bestemte steder. Se ordning for levering av farlig avfall.
Strandanytt
2011

Bildet: Fra påskebasaren 2009
Velkomen til den årlege påskebasaren i Strandatun, onsdag 20. april kl 18.00, der vi startar med servering av rømmegraut og pølser og brød til barn og dei som føretrekker det. Vaksne kr 50,- og barn (4-15) kr 25,-
Vi har mange fine gevinstar både på basarbøkene og loddårene, og vi tek gjerne i mot fleire gevinstar med stor takk. Møt opp og støtt arbeidet i bygda.
Stranda Bygdalag
Stranda Bygdalag, Strandanytt
2011

Nå kan du rapportere feil på Strandavegen på nettesiden FiksGataMi. FiksGataMi er laget for å hjelpe folk til å rapportere problemer, vise, eller diskutere lokale problemer de har funnet i sitt område. Du kan melde problemer uten å tenke på hvilken offentlig myndighet som er ansvarlig for å løse det, det finner FiksGataMi ut for deg. Når du har angitt et postnummer eller sted, blir du presentert med et kart over det området. Du kan se problemer allerede rapportert i dette området, eller rapportere nye problemer ved å dra og klikke på kartet for plasseringen av problemet. Tjenesten er gratis å bruke.
FiksGataMi er primært for rapportering av ting som er ødelagt, skadet, dumpet eller trenger å bli reparert, utbedret eller ryddet. Dette kan for eksempel være:
- Hull i veien
- Stein i veien etter småras
- Dårlig asfalt
- Søppel
- Behov for brøyting
- Glatt vei
FiksGataMi er ikke en måte å komme i kontakt med offentlig myndighet for alle spørsmål. Du må kontakte offentlige myndigheter direkte for problemer som for eksempel:
- Saker som haster eller akutte problemer.
- Brann
- Endringsforslag til kommune eller fylke
- Kriminell aktivitet
Foreningen Norwegian Unix User Group (NUUG) står bak og driver FiksGataMi. Organisasjonen mySociety i England har drevet og utviklet nettstedet FixMyStreet siden 2007.
Fokus Fylkesvei, Strandanytt
2011