Archive

Archive for December, 2006

Jubileumsfest for Stranda Bygdalag

December 5th, 2006

Lørdag 4. november feiret Stranda Bygdalag 20 års jubileum der over 100 feststemte Strandinger fylte storsalen i Strandatun. Arrangementet ble ledet av Terje Skei. “Gamlekoret” hadde funnet fram notene igjen, og husorkesteret “Kystartilleriet” stemte opp med glad og frisk musikk.

Jentene Ingvild, Ane og Tonje underholdt med sine klare, rene stemmer og ungdommelige sang. Sondre på trommer og og Bastian på gitar fikk det virkelig til å svinge, da de spilte blues sammen med Edvard Askeland på bassgitar.
Bygdalaget viste film fra gode gamle dager i Bygdalaget med 17. mai og kor-sang i Strandatun og jonsokfeiringer på Hosøy. Videre ble det vist en rekke filmklipp med gode bygdehistorier fortalt av kjentfolk på de mange bygdevandringene de siste årene.
Det ble servert hjortegryte med tilbehør og damene i Bygdalaget hadde bakt en rekke flotte festkaker til kaffen. Anders Veland hadde laget allsang og framførte både prolog med historisk tilbakeblikk og epilog med treffende tanker om bygdelagets framtidige 40-årsjubileum. Og det var over midnatt da festen ble rundet av med stemningsfull allsang.

Bygdekveld, Stranda Bygdalag, Strandanytt