Archive

Archive for August, 2007

Sommerfest på Nesbøkaien

August 18th, 2007

Eva på Nesbø, inviterte til sommerfest på Nesbøkaien, i år også. Dampbåten Granvin lå til kai og tok de som ville med på en to timers fjordtur inn Vågane mot Fammestad. Turen tilbake ble en stor opplevelse. Austfjorden nærmest kokte av små og store Grindehvaler som veltet og lekte seg rundt båten. Hvalene, blåste luft så det sprutet, svømte på rygg, og koste seg i vannet. Det virket som de var svært så nysgjerring på den gamel dampbåten, for de kom så nær båten at det var lett å høre knatrelydene som de brukte til orientering.

Vel tilbake, ble det grilling av kjøtt på kaien der det var satt opp stort telt for å holde det verste regnværet unna. Men grillene varmet og med levende musikk, ble det både god stemning og livlig utover kvelden.

Strandanytt

Hvalsafari med dampbåten Granvin

August 18th, 2007

Grindehval dukket overraskende opp på tur i Austfjorden med dampbåten Granvin.

Se filmen på “Google Video“.

Film, Strandanytt

Stranda filmklubb – program høsten 2007

August 15th, 2007

Vårprogram høsten 2007

Vårt ønske er å gi våre medlemmer engasjerende filmer, som ikke bare er underholdene, men som har andre viktige kvaliteter også!

Musikk står i fokus for høstens program: Oh, brother where art thou?, Walk the line og Arizona Dream gir magiske musikkopplevelser. På iallefall to-tre av filmene bør man ha med lommetørkle, man risikerer å le og gråte om hverandre…. Årets Western-film kan dere få velge selv. Ellers er både action, kjærlighet og spenning representert på høstens meny..

Vi håper at appetitten er vekket og at dere vil forsyne dere!

Stranda Filmklubb