Archive

Archive for November, 2008

Juletrehogst

November 24th, 2008

Grantrærne som denne julen skal stå på Veland og Strandatun, ble siste helg hugget i skogen på Øvreås. I mange år har Idar Hindenes gitt Bygdalaget lov å felle julegran nær Strandatun, til glede for alle på Stranda.

I år var det riktig julestemning med snøtunge hvite greiner, da Stein, Oddvar og undertegnede brukte lang tid på å finne de to aller fineste trærne i skogen. Jo, det skal nok bli lysende juletrær i bygden i år også.

Stranda Bygdalag, Strandanytt

Fakkeltog 2008

November 22nd, 2008
Bilde: Juletreet vert tend på Veland – 2007
Første søndag i advent, 30. november, vert julelysene på Veland og Rød tend kl 17:00. Like etter går vi i fakkeltog til Strandatun. Handfaklar kan kjøpast for 10 kroner. Born må være i følgje med vaksne.Strandablæsten spelar julemusikk og lagar julestemning på Strandatun. Bygdelaget sel julegraut, julegløgg, Strandakalendaren 2009 og meir. Alle er velkomne.
Stranda Bygdalag

Stranda Bygdalag, Strandanytt

Korgfest i Strandatun

November 16th, 2008

Ungdommene var trolig i flertall blant de 50 – 60 som møtte på korgfesten i Strandatun, lørdag denne helgen. Bygdalaget hadde kjøpt reker og invitert alle til korgfest enten de kom med eller uten korg. Likevel hadde langt de fleste medbrakt mat, og det ble mer enn rikelig.
“Kjelvis” og “Kjetil Bighand” underholdt med fengende musikk og gode kjente svisker, hele kvelden og til langt utover natten. Kjell-Ove sang og Kjetil styrte lyden Musikkrepertoaret traff blink og gjorde at det til tider var trangt på dansegulvet. Da Stig og Britt Helen tok fram trekkspillene og dro til med fengende trekkspill- låter, ble det fart på gammeldansentusiastene.
Under sangkonkurransen ”beat for beat”, steg både lydnivå og engasjement til nye høyder. Oddvar som var dommer, hadde sitt fulle hyre med å komme til orde og stagge de mest ivrige deltakerne. Like til siste låt rundt klokken tre om natten, var det fullt liv og høy stemning.

Stranda Bygdalag, Strandanytt

Bygdalaget inviterer til Korgfest

November 4th, 2008

Bygdalaget inviterer til korgfest 15. november kl 20:00 i Strandatun og håper på den samme gode stemningen som på forrige korgfesten i februar. Se filmsnutten under.

Ta med god mat og drikke, men du er velkommen også uten medbrakt mat. Bygdelaget bidrar med reker, brød og smør. Ut på kvelden serverer vi kaffe med mer. Hele kvelden vil “Kjetil Bighand og Kjellvis” underholde med mye god musikk. Alle over 18 år er velkommen. Pris kr 50,-.

Styret 

Stranda Bygdalag, Strandanytt