Archive

Archive for November, 2010

Strandakalender 2011

November 30th, 2010

 

Stranda Bygdalag har også i år, laget årskalender med lokale bilder fra Stranda. Strandakalenderen 2011, selges for 100 kroner (+ eventuell porto) og kan bestilles per e-post til bygdelaget: stranda@ostereidet.no

Eller kontakt: Stein Veland 
Tlf: 56 35 13 84
Mob: 975 85 032.

Se større kalenderbilder ved å klikke på bildene under.

 

Bilder, Stranda Bygdalag

Fakkeltog på Stranda

November 29th, 2010

Mange Strandinger møtte da bygdelaget inviterte til førjulskos i Strandatun med juleverksted og  julegrøt. Både  små og store  hender sydde, klippet og limte mens musikanter fra Ostereidet skolemusikkorps spilte de gode gamle julsangene. De som ville kunne fargelegge tegninger til nissen og bli med i trekningen av en liten julegevinst på julefesten i Strandatun. Uenfor var det tenning av julegranen og salg av fakler. Klarvær med flere kuldegrader og stiv vind fra sør gjorde det kaldt, men var ikke til hinder for at mange bar fakler for å tenne lys i julegranene på Rød og Veland. 

Film, Stranda Bygdalag, Strandanytt

Fakkeltog på Stranda 1. sundag i advent

November 20th, 2010

Falleltog 2003 (1 of 1)

Bilde: Frå fakkeltoget i 2003

1. Søndag i advent samlast vi på STRANDATUN kl 16.00.
Denne gang skal vi alle møte på STRANDATUN for å tenne julegrana saman. Først vert det juleverkstad for barn og foreldre der vi lager kremmarhus i filt og klipper i glanspapir. Dei av barna som vil, kan fargeleggje teikning til nissen. Samstundes vert det servert julegraut, hotdog, peparkaker, saft og kaffi. Deretter tenner vi grana og syng litt, før vi går i fakkeltog for å tenne juletre på Rød og Veland. Barn må vere i følje med vaksne.
• Julegraut kr 20
• Hotdog kr 10
• Faklar kr 10
• Kaffi, saft, peparkaker og materiell til juleverkstaden, er gratis.

Stranda Bygdalag

Stranda Bygdalag, Strandanytt

Bokbåten kjem til Veland

November 17th, 2010

IMG_1660

Bokbåten kjem igjen til Veland. Laurdag 27.  november  10.00 – 12.00 ligg bokbåten Epos til kai på Velandsnes. Programmet, “Den store sjøreisen” med Inge Bakke,  startar kl 10.30. Programmet passer for alle frå 4 år. Les meir om kulturprogrammet.

Strandanytt

Korgfest på Strandatun

November 15th, 2010

Nær tretti strandinger stilte med korgmat da bygdelaget inviterte til korgfest på Strandatun. lørdag  30. oktober. Som vanlig steg antallet utover kvelden etterhvert som flere fant det passende å kommer. Da Kjell-Ove og Kjetil fylte på med gode låter, trakk mange på dansgulvet og det ble god og munter stemning.  Se vidoesnutten fra korgfesten på YouTube.

Film, Stranda Bygdalag, Strandatun

Avlyst: Medlemssamling med kveldsmat

November 10th, 2010

Medlemssamling med kveldsmat, som har vært annonsert på aktivitetskalenderen til bygdelaget søndag 14. november, er utsatt til etter nyttår.

Stranda Bygdalag

Famileikveld på Strandatun

November 7th, 2010

Rundt 30 barn og voksne møtte til familiekveld i Strandatun lørdag 25.september. Ingvild spilte piano og Ane og Tonje underholdt med hver sine sanger. Se filmen over.
Alle delte på medbrakt korgmat før det ble spørrekonkurranse på storskjerm. Kvelden ble avsluttet med bingo og premier.

Film, Strandanytt