Archive

Archive for June, 2014

Flott Jonsokkveld i Askelandsviken

June 24th, 2014

IMG_7348Få steder kan måle seg  med den idylliske Askelandsviken i sommersol. Lukten av grillmat og lyden av barn som badet, smakte virkelig av sommer, selv på en sein jonsokkveld. På det meste var det mellom 50 og 60 små og store som var samlet  Langt flere var innom, for noen gikk mens andre kom. Tradisjonen tro var det fiskekonkurranse med premie både  til den som fikk største fisk og den som fikk den minste.  Og solen varmet helt til seint på kvelden. Men Jonsokbål ble det ikke fordi det var for tørt. Se flere bilder fra Jonsokkvelden.

 

Stranda Bygdalag

Jonsokfeiring i Askelandsvågen

June 21st, 2014

IMG_4940

Mandag 23. juni samles vi i Askelandsvågen til Jonsokfeiring. Ta med stol og grillmat. Grillen er varm fra kl  18.00.  Siden blir det rebus, fiskekonkurranse og bålbrenning.

Bygdelaget

Foto: Jonsok 2013

Stranda Bygdalag

Sommarkonsert i kapellet

June 21st, 2014

168Kapellmeistar denne gongen blir Ane Møvik. Saman med Johanne Gjelsvik, Bjørn Helgesen og Trond Fykse, vil ho framføre vakre kjente songar, salmar og melodiar i

Øvreås kapell, fredag 4. juli kl. 19:00

Sidan det berre er sitjeplassar til ca 50 personar, så er det ønskjeleg med påmelding for å vere sikker på å få plass. Påmelding kan skje ved å sende tekstmelding til Kjell Nedreaas (tlf. 995 38 549) eller e-post (kjelln@imr.no) heilt fram til konserten startar. Me vil ta kr 50 i inngangspengar per person, eller det ein måtte ha lyst å gje. Sjølve konserten vil vare i omlag 1 time. Deretter blir det ”kapell-kaffi” med kaffi/te og noko godt å bite i.

Parkering: Då det berre er eit par parkeringsplassar nede ved kapellet så må dei fleste av dykk å parkere langs hovudvegen. Vi vil reservere plass nede ved kapellet slik at det går an å snu dersom folk treng skyss fram til døra.

Me håpar at du finn tid til å vere med og få ei god musikkoppleving denne sommarkvelden.

Stranda Bygdalag

Stranda Bygdalag