Archive

Archive for June, 2017

Sommarkonsert i kapellet

June 28th, 2017

168

Ordførar Astrid Aarhus Byrknes og Leif Hosøy Sleire står for sommarkonserten i år. Dei kjem til 

Øvreås kapell, fredag 7. juli kl. 19:00

for å syngje og spele ilag, og lage eit kjekt program med vakre kjente songar og melodiar.

Sidan det berre er sitjeplassar til ca 50 personar, så er det ønskjeleg med påmelding for å vere sikker på å få plass. Påmelding kan skje ved å sende tekstmelding til Kjell Nedreaas  (tlf. 995 38 549) eller e-post (kjelln@imr.no) heilt fram til konserten startar. Me vil ta kr 100 i inngangspengar per person. Sjølve konserten vil vare i omlag 1 time. Deretter blir det ”kapell-kaffi” med kaffi/te og noko godt å bite i.

Parkering: Då det berre er eit par parkeringsplassar nede ved kapellet, så må dei fleste av dykk parkere langs hovudvegen. Vi vil reservere plass nede ved kapellet slik at det går an å snu  dersom folk treng skyss fram til døra.

Me håpar at du finn tid til å vere med og få ei god musikkoppleving denne sommarkvelden

Stranda Bygdalag

Stranda Bygdalag, Strandanytt

Jonsok-feiring på Strandatun

June 21st, 2017

Strandatun

Bygdelaget inviterer til Jonsok-fering på Strandatun fredag 23. juni. Det blir arrangert fotballkamp mellom damene og herrene. For å gjøre det litt morsomt, så må mennene kle seg i dameklær og damene i mennenes arbeidsklær. Videre blir det stylter, tautrekking, fiskedam og litt til.

Ta med grillmat, Vi varmer opp grillen kl. 18:00.
Fint om noen tar med gitar eller trekkspill, så vi kan hygge oss ut i dei små Styret timer. Blir det regn så setter vi opp telt.

Styret i Bygdalaget

Stranda Bygdalag, Strandatun